Załoga nowej restauracji

Uruchomiona w sierpniu druga restauracja Dune Brasserie & Bar uzupełniła gastronomiczną ofertę kompleksu Dune Resort o nowe śródziemnomorskie smaki.

W jej menu króluje mnogość przekąsek, które bez problemu mogą odegrać rolę dania głównego, a mniej formalny charakter sprawia, że można do niej zajrzeć niemalże codzienne o każdej porze dnia, wybierając za każdym razem coś zupełnie innego.

Ciesząca się uznaniem od dłuższego już czasu Dune Restaurant Cafe Lounge zaprasza do celebrowania wyjątkowych chwil niespiesznie z widokiem na taflę Bałtyku.

Jak mówi Rafał Lorenc, który pięć lat temu otwierał i przez dwa lata prowadził pierwszą restaurację w kompleksie w Dune Brasserie & Bar obowiązuje filozofia home made „ Chcemy samemu, na miejscu robić co tylko się da jak makarony, pieczywo, pasty, sosy, demiglesy tak aby, wszystko miało spójny, niemalże domowy charakter.”

Lokal zgodnie z nazwą ma także swoją własną kartę win i napojów.

Aktualne informacje dostępne są na profilu Dune Restaurants